Проблема

zip82

Участник
Доброго вечера, повторилась та сама проблема яка була в попередньому пості. Я був присутній в той момент, кабеля просто взірвались, взірвались шини імпорта та експорта і баг з блоками, також пропали надписи з табличок і бджоли які були в сундуках біля вуликів, пропали ячейки памяті на 64 з ме системи з ресурсами і бджолами. Може хтось скаже що це? Поки що нічого не рухаю.і ще це сталось коли я підключав електричні провода і трансформатори, два рази підряд. Це все тільки в трьох чанках підряд на одній лінії .
1747853035097.png
1747852608278.png
1747852717196.png
1747852806787.png

Последнее редактирование:

Artmoneyse

Администратор
Команда форума
Администратор
Доброго вечора, під час входу на сервер, він не зміг нормально завантажити деякі блоки. Це відбулось через те що перед цим чанки були вже завантажені, був "перезаход" на сервер.
Не зрозуміло навіщо використовувати трансформатори ic2, вони практично нічого не дають. Також можна замінити лампи ic2 на світлокамінь з чізел, скоріше всього це не вирішить проблему але це фігурує в логах вже другий раз під час виникнення проблеми.
Якщо зрозумію в чому саме проблема то виправлю, поки що зробив тільки відкат двох чанків.

zip82

Участник
Дякую що повернув, але в мене ще пропало багато бджолів та ресурсів з ме системи (де все повязано з бджолярством), нехватає 10 ячейок 64к , можна їх якось повернути?

Последнее редактирование:
Сверху