Я зрозумівПосмотреть вложение 2517
Він робить, тільки жре дуууууже багато.
зараз він зжирає 16 жемчугів приблизно за 3-4 секундивін жре 1 жемчуг в 1 секунду, якщо нічого не змінили
я так зрозумів що він жре трохи забагато, і насправді він невигідний, ним ніхто не буде користоватись, не допрацював власник проєкту? Йому треба було зробити споживання жемчуга досить адекватним (це порада) і тоді було б все норм, але не нам це судити, (кожному своє), я думаю все поправиться.зараз він зжирає 16 жемчугів приблизно за 3-4 секунди
поживем - побачим )я
я так зрозумів що він жре трохи забагато, і насправді він невигідний, ним ніхто не буде користоватись, не допрацював власник проєкту? Йому треба було зробити споживання жемчуга досить адекватним (це порада) і тоді було б все норм, але не нам це судити, (кожному своє), я думаю все поправиться.
Щоб всі гравці поставили їх і сервер відразу офнувся б?я
я так зрозумів що він жре трохи забагато, і насправді він невигідний, ним ніхто не буде користоватись, не допрацював власник проєкту? Йому треба було зробити споживання жемчуга досить адекватним (це порада) і тоді було б все норм, але не нам це судити, (кожному своє), я думаю все поправиться.