Wulffi_official Участник 20 Ноя 2022 #1 Мені дуже потрібно знати,скільки часу дроп лежить на землі пісоя викидання на землю.До того як вони видаляться?
Мені дуже потрібно знати,скільки часу дроп лежить на землі пісоя викидання на землю.До того як вони видаляться?
Решение Artmoneyse 10 Дек 2022 Wulffi_official написал(а): Мені дуже потрібно знати,скільки часу дроп лежить на землі пісоя викидання на землю.До того як вони видаляться? Нажмите для раскрытия... 6000 серверних тіків, тобто, при 20tps буде 300 секунд (5 хвилин)
Wulffi_official написал(а): Мені дуже потрібно знати,скільки часу дроп лежить на землі пісоя викидання на землю.До того як вони видаляться? Нажмите для раскрытия... 6000 серверних тіків, тобто, при 20tps буде 300 секунд (5 хвилин)
Artmoneyse Администратор Команда форума Администратор 10 Дек 2022 #2 Wulffi_official написал(а): Мені дуже потрібно знати,скільки часу дроп лежить на землі пісоя викидання на землю.До того як вони видаляться? Нажмите для раскрытия... 6000 серверних тіків, тобто, при 20tps буде 300 секунд (5 хвилин) Позитивный голос 0 Негативный голос Решение
Wulffi_official написал(а): Мені дуже потрібно знати,скільки часу дроп лежить на землі пісоя викидання на землю.До того як вони видаляться? Нажмите для раскрытия... 6000 серверних тіків, тобто, при 20tps буде 300 секунд (5 хвилин)